Utorak, 26. ožujka 2024.

SUPER PONUDA Ovaj vikend gostite se Grofovski uz jednu pizzu gratis!

Grof pizzerija u kratkom je roku stekla status jedne od najboljih pizzerija u Koprivnici i okolici, a osim pizza, na njihovom se meniju mogu pronaći i razna a la carte jela, riblji specijaliteti te razne tjestenine i salate.

No, ovaj vikend u fokusu su upravo njihove pizze jer od petka do nedjelje imaju posebnu ponudu 3+1 gratis. Ako ste jedva dočekali popuštanje mjera kako bi se nekud izveli, svakako imajte na umu najprije se dobro najesti, pogotovo sad kad je jedna pizza na račun kuće!

Pečene u krušnoj peći uz pažljivo birane sastojke, njihova hrskavost i sočnost osvojit će vas na prvi griz. U ponudi imaju preko 20 vrsta pizza, od kojih su svakako najposebnije Zrinski i Frankopanska.

Grof pizzerija u sklopu ugostiteljstva Zrinski nalazi se na adresi Novi Brežanec 6, ima veliki parking i sjedalice za malu djecu. Dakle, obavijestite svoju ekipu jer ova ponuda vrijedi samo ovaj vikend, od 29.5. do 31.5.!

Radno vrijeme restorana je od utorka do nedjelje od 10:00 do 22:30, a za sve ostale informacije dostupni su na broju 099/347-6300.

zatvori