Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTO Treći broj ‘Koprivničkog Zvončeka’, komunalnog glasnika grada Koprivnice, predstavljen je javnosti

Novi Zvonček stići će na adrese svih kućanstava u Koprivnici

Novi broj komunalnog glasnika grada Koprivnice nazvanog ‘Koprivnički zvonček’ predstavljen je danas javnosti.

Riječ je o trećem izdanju ovog “koprivničkog godišnjaka u malom”; prva dva izašla su 2016. i 2017. godine. Javnosti ga je predstavio gradonačelnik Mišel Jakšić.

– S obzirom na to da nismo mogli biti među građanima koliko su oni navikli, nismo mogli sve što smo radili prezentirati na način kao što smo to radili do sada, odlučili smo da će naš komunalni glasnik ove godine izaći. Doći će u sva kućanstva, isprezentirat će se sve ono što smo radili i što je pred nama. Tematika je komunalna infrastruktura uz ponešto sporta i nadam se da će građani u konačnici biti zadovoljni svime onime što se događalo, što se događa i što će se događati u Koprivnici.

Premda je, dakle, upravo koronavirus na neki način potaknuo pripremu trećeg broja Zvončeka, on je ujedno i znak da život u Koprivnici nije stao, dodao je Jakšić:

– I ovaj Zvonček je jedan od najboljih dokaza da, unatoč koroni i svim problemima koje je ona donijela, nismo prestali sa svakodnevnim radom na razvoju grada.

Snimio Marko Posavec.

Važno je napomenuti, istaknuo je Jakšić, da je Zvonček u cijelosti financiran oglasima te je tom prigodom zahvalio oglašivačima. A više o sadržaju rekla je predsjednica Uprave Komunalca Nataša Tetec:

– Sadržaj Zvončeka podijeljen je u nekoliko cjelina: Aktualno, Gospodarstvo, Komunalno gospodarstvo i Sport. Tu možete pročitati sve o našim projektima koji su završili, koji su u tijeku i koji će biti započeti u sljedećih nekoliko mjeseci. Koprivnički Zvonček tiskan je u 12.000 primjeraka, ima 24 stranice, tisak je povjeren Styriji, a distribucija Hrvatskoj pošti.

Treći broj Zvončeka uredila je Sonja Markić. Osim što će doći na adrese svih kućanstava, može se podići i u Komunalcu, na Bazenima Cerine, u Domu mladih te u Knjižnici i čitaonici “Fran Galović”.

Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
zatvori