Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Anna Moor ima novu pjesmu: Genovia je povratak u predivno djetinjstvo, suočavanje s gubitkom i utjeha

Anna Moor, iza koje se krije Koprivničanka Romana Pavliša, ima novi singl ‘Genovia’ koji predstavlja povratak u djetinjstvo, suočavanje s gubitkom i utjehu u trenucima kad ostanemo sami, zarobljeni svojim mislima.

– Genovia je imaginarno mjesto prema kojem putujem kad počnu navirati slike iz mojeg predivnog djetinjstva obilježenog snažnom figurom osobe koja mi je pomogla da se oslobodim i postanem ono što sam oduvijek htjela biti. O tom dalekom i veoma osobnom putovanju najbolje govori stih “Zato duboko u meni postoji mjesto koje nikad nitko neće pronaći” – kaže Anna Moor koja je autorica teksta i glazbe.

Ustupila Anna Moor.

Aranžman, programiranje i produkciju potpisuje Teo Golub (kids from the sky), a mastering Marin Hraščanec iz Intek Music. Dionice na trombonu odsvirao je Hrvoje Štefanić, a električnu gitaru Ivan Grobenski.

– Spot u režiji Dinka Šimca (Beyond Pines Films) prikazuje isječke iz djetinjstva te nas vodi kroz lokacije koje sam nekad posjećivala sa svojim djedom. Uz pomoć trogodišnje Judite koja je glumila malu Annu Moor u kombinaciji s tehnologijom pomlađivanja i uz pomoć Miroslava Harambaše koji je utjelovio djeda, spot nas vizualno vodi kroz topla sjećanja o djetinjstvu. Spot je izrađen u formatu slike 1×1 kako bi svaki kadar imao što manje “konteksta” u širini slike i usmjeravao pažnju na detalje, sitnice i trenutke, na način na koji ih pamtimo – objašnjava Anna Moor.

Za kostimografiju je zaslužna Marija Izabela Rajić (Clés), a singl izdaje Intek Music.

Ustupila Anna Moor.
zatvori