Srijeda, 27. ožujka 2024.

ROĐENDAN U SAMOIZOLACIJI Kristijan Bistrović dane pandemije provodi u rodnom Imbriovcu

Rusko nogometno prvenstvo zaustavljeno je zbog pandemije koronavirusa, kao i gotovo sva sportska natjecanja u cijelom svijetu. Poznati podravski nogometaš, igrač moskovskog CSKA Kristijan Bistrović tu je neplaniranu stanku iskoristio za povratak u svoj rodni Imbriovec – naravno uz propisanu mjeru dvotjedne izolacije.

Kući je stigao 1. travnja, nakon što je saznao da barem do 1. svibnja u CSKA neće biti treninga, a prvenstvo se neće ponovno pokrenuti najmanje do lipnja.

– Nažalost, tada više nije bilo letova iz Rusije i praktično sve granice bile su zatvorene pa smo morali uzeti privatni avion – ispričao nam je bivši Slavenaš. – Sa mnom i djevojkom Ivom još su putovali moj suigrač iz CSKA – Slovenac Jaka Bijol, te Filip Uremović i Silvije Begić koji igraju za Rubin iz Kazana.

Kao i svi povratnici u Hrvatsku u vrijeme pandemije, sada se nalazi u dvotjednoj samoizolaciji. Kako trenira, čime krati vrijeme?

– Svakog dana od kondicijskog trenera iz CSKA dobijemo program po kojem radimo, a sada imam priliku i za dodatne treninge koje mi šalje moj osobni trener Alen Vugrin.

– Moram priznati da mi dani stvarno jako brzo prolaze, ipak je lakše podnijeti samoizolaciju kod kuće nego negdje u inozemstvu. Uglavnom moj dan se sastoji od jednog ili dva treninga, igranja nekih igrica s prijateljima online, društvenih igara ili kartanja s obitelji, a ponekad se okušam i u kuhanju.

A Kristijanu je upravo danas poseban dan. Kikiju želimo sve najbolje povodom njegovog 22. rođendana!

zatvori