Četvrtak, 18. travnja 2024.

Radio Drava ponovno najslušaniji radio u Koprivnici!

Prema podacima tvrtke De facto, specijalizirane za istraživanje slušanosti radio postaja u Hrvatskoj, u prvom kvartalu ove godine Radio Drava ponovno nosi titulu lidera slušanosti u gradu i okolici i to u dobnoj skupini od 35 do 49 godina.

S obzirom na to da se radi o najvažnijoj kategoriji s najviše slušatelja, s ponosom možemo istaknuti kako Radio Drava nosi titulu lidera slušanosti u gradu Koprivnici, a na području cijele Koprivničko-križevačke županije zauzela je drugo mjesto.

Rezultat je to promjene glazbenog smjera, modernizacije radija i kreativne vizije njenog glazbenog urednika i urednika zabavnog programa Bojana Horvata, ali i svih djelatnika:

– Kada sam preuzeo na sebe ovaj ogroman posao i uz veliko povjerenje nadređenih, radio je imao određenih poteškoća. Drago mi je da smo ga izvukli i ostvarili najbolji rezultat u zadnjih nekoliko godina. Ovakav rezultat nije samo moja zasluga već ona pripada cijelom timu. U gotovo svim važnim kategorijama bilježimo visoke prve i druge pozicije već nekoliko istraživanja za redom i to je podatak koji me veseli.

Radio Drava s emitiranjem je započela 1. ožujka 1994. godine, a prošle godine prigodnim je programom obilježila svoju 25. godišnjicu rada. Danas je Radio Drava prestižan medij koji svakodnevno u svoj program unosi brojne novitete i podiže radijski standard. Ekipa koju čine Bojan Horvat, Tanja Benkek i Mihaela Štefanec postala je prepoznatljiva i po duhovitim uradcima u eteru i na Facebooku kojima nasmijava slušatelje, a tamo ju sada prati više od 5 i pol tisuća ljudi.

Program Radio Drave možete putem interneta slušati uživo ovdje: live stream.

zatvori