Petak, 19. travnja 2024.

POTPISAN UGOVOR Uskoro počinje energetska obnova Osnovne škole ‘Antun Nemčić Gostovinski’

Ugovor o energetskoj obnovi zgrade Osnovne škole ‘Antun Nemčić Gostovinski’ potpisan je danas u koprivničkoj Gradskoj upravi.

Planiranim radovima zgrada škole će iz sadašnjeg energetskog razreda D prijeći u planirani razred C, a ugovor su potpisali gradonačelnik Mišel Jakšić i direktor tvrtke BISTRA d.o.o. Đurđevac Krešimir Habijanec.

Radovi obuhvaćaju radove izolacije stropa prema tavanu, izolaciju vanjskih zidova i zamjenu vanjske stolarije, rekonstrukciju toplinske podstanice, ugradnju termostatskih ventila i radijatorskih prigušnica, izgradnju sustava ventilacije i hlađenja te daljinsko očitanje plinomjera i vodovoda.

Izvršit će se i zamjena postojeće unutarnje rasvjete, ugradnja kompenzacije jalove energije, ugradnja kontrolnih mjerila električne energije te ugradnja sustava daljinskog očitanja za praćenje potrošnje.

Radovi na energetskoj obnovi škole sufinancirani su sredstvima u okviru projekta Operativnog programa Konkurentnost i kohezije 2014-2020 u okviru projektnih prijedloga “Energetska obnova i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora”.

“Uvođenje u posao Izvođača radova, odnosno početak izvršenja ugovora je predviđen 14. travnja 2020. godine. Završetak izvođenja radova je u roku 160 dana od dana potpisa Ugovora”, piše na službenim stranicama Grada Koprivnice. Vrijednost radova je 5.281.106,78 kuna s PDV-om.

Poslove stručnog nadzora nad izvođenjem radova obavljat će poduzeće Coart d.o.o . iz Koprivnice.

zatvori