Petak, 19. travnja 2024.

Policija stala na kraj maloljetnim kradljivcima

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom 14-godišnjaka i 17-godišnjakom sa šireg koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađa i teške krađe.

– Sumnja se da je jedan osumnjičeni 14-godišnjak, s 9. na 10. travnja u Koprivnici na Trgu kralja Tomislava otuđio zaključani bicikl Gomier, oštetivši vlasnicu za 1200 kuna. Također, sumnja se da je osumnjičeni između 11. i 13. travnja, u Koprivnici u Ulici Zvonimira Goloba otuđio zaključani bicikl Trek, oštetivši vlasnika za 2000 kuna – objašnjavaju u policiji.

Dodaju i da se sumnja da su trojica maloljetnika 10. travnja, u Herešinu u Ulici Hrvatske Državnosti u reciklažnom dvorištu provalili u metalni kontejner te iz četiri otvorena kontejnera otuđili razni elektronski, željezni i tekstilni otpad, oštetivši vlasnika za oko 1200 kuna.

– Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađa i teške krađe, prema osumnjičenicima je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu – napominju u policiji.

zatvori