Utorak, 26. ožujka 2024.

Obilježimo Dan planeta Zemlje od kuće

Komunalac poziva mališane da pošalju svoje likovne radove na temu zaštite okoliša, recikliranja, odvajanja otpada i promicanja ljepota okoline u kojoj živimo

Dan planeta Zemlje koji se obilježava 22. travnja ove će se godine preseliti u virtualni svijet.

Komunalac d.o.o. poziva sve klince i klinceze da Dan planeta Zemlje obilježe likovnim radom na temu zaštite okoliša, recikliranja, odvajanja otpada ili promicanja ljepota okoline u kojoj živimo, a budući da Komunalac svoj rođendan obilježava 26. travnja, proslavit će ga virtualnom izložbom svih pristiglih radova te nagraditi sve prijavitelje.

Fotografije likovnih radova mališana roditelji mogu poslati na mail [email protected] i [email protected]
do 24. travnja
, a na likovnom radu potrebno je navesti ime, prezime i dob djeteta.

  • Slanjem likovnih radova na otvoreni poziv “Obilježimo Dan planeta Zemlje od kuće” roditelj pristaje da se ime, prezime i dob djeteta javno objave na službenoj stranici Komunalca www.komunalac-kc.hr;
  • Podatak o imenu, prezimenu i dobi djeteta Komunalac će izbrisati u roku od 30 dana od objave likovnih radova na službenoj stranici Komunalca.

“Upravo ove godine Dan planeta Zemlje navršio je svoju 50. godišnjicu obilježavanja, a najbolji način da ga i mi proslavimo jest da sami pridonesemo na svoj način. Odvojimo otpad, reciklirajmo i u ponovnu upotrebu vratimo stvari koje nam više ne trebaju, smanjimo potrošnju vode i električne energije te svojim primjerom pokažimo kako svakog dana malim stvarima možemo pomoći našoj majci Zemlji da bude što zdravija”, poručuju iz Komunalca.

zatvori