Izvor: GKP Komunalac
Komunalac d.o.o. kontinuirano provodi edukativne aktivnosti već više godina počevši od najmanjih uzrasta u vrtićima i školama uz razne kreativne radionice i predstave za djecu.

Nastojimo građane što više uključiti u razvrstavanje otpada uz razne edukativne sadržaje i upute koje im dostavljamo na kućne adrese, edukacije s predstavnicima višestambenih zgrada i niz drugih aktivnosti. U 2019 održano je 33 edukativnih aktivnosti o očuvanju okoliša i pravilnom odlaganju otpada, uz posjete kompostištu i reciklažnom dvorištu.

Dan planeta Zemlje koji se obilježava 22. travnja ove je godine preseljen u virtualni svijet. Otvoren je poziv „Obilježimo Dan planeta Zemlje od kuće“ u kojem je zadatak mališana da taj dan obilježe likovnim radom na temu zaštite okoliša, recikliranja, odvajanja otpada ili promicanja ljepota okoline u kojoj živimo.

Otvoreni poziv za likovne radove mališana

Pristiglo je već mnogo vaših kreativnih likovnih radova, a roditelje molimo da likovne radove šalju najkasnije do 24.travnja do 10:00 sati.

Virtualna izložba likovnih radova „Obilježimo dan planeta Zemlje od kuće“ bit će objavljena 24. travnja točno u podne na službenim stranicama Komunalca.

Stignete još biti kreativni, a do tada vas pozdravlja vaš Mirko Reciklirko i pruža vam podršku u vremenu kada vam je najpotrebnije.

Zajedno smo jači!

Čuvajte okoliš, perite ruke, čuvajte sebe i druge!