Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Komunalac otpad odvozi po rasporedu, zaposlenici koriste zaštitna sredstva

Gradsko komunalno poduzeće Komunalac Koprivnica obavještava građane Koprivnice i općina u kojima obavlja odvoz otpada da odvoz svih vrsta otpada ide po redovnom rasporedu. Zaposlenici se pridržavaju svih pravila i mjera koje je odredio nacionalni Stožer civilne zaštite, opremljeni su zaštitnim maskama, a svaki tim opskrbljen je sredstvima za dezinfekciju ruku i vozila.

U ovim izvanrednim okolnostima GKP Komunalac trudi se da građani i dalje dobivaju sve komunalne usluge koje u Koprivnici, koprivničkim prigradskim naseljima i okolnim općinama pružaju. Uz to, najvažnija je sigurnost zaposlenika koji su u svakodnevnom kontaktu s građanima, a koji zajedno sa svim ostalim sektorima tvrtke Komunalac rade na tome da se svakodnevni život građana odvija što normalnije.

Ovog tjedna obavljen je i redovni odvoz glomaznog otpada na području prigradskog naselja Reka te u dijelu Mjesnog odbora Podolice, a sljedećeg tjedna na rasporedu je odvoz glomaznog otpada u rajonu 12 (Bjelovarska, Radnička, I. Pevaleka, I. Trnskog, Miklinovec – odvojak prema M. Krleže, Krči, Štaglinec i Bakovčica).

Iako reciklažno dvorište u Dravskoj nije otvoreno za građane, oni i dalje mogu odvojeno prikupljati otpad na zelenim otocima koji se također prazne redovito, uz pridržavanje svih zaštitnih mjera.

zatvori