Petak, 19. travnja 2024.

ŽELJKO BEBEK ekskluzivno na Radio Dravi: Jako volim Koprivnicu!

Željko Bebek, istinska živuća legenda, nepresušan je izvor hitova koji ne izlaze iz radijskog etera, bilo da se radi o kultnim evergrinima ili najnovijim zaraznim singlovima.

Bebekovu popularnost dodatno potvrđuju milijunski pregledi na YouTubeu njegovih aktualnih hitova, kao što su “Ono nešto naše”, “Gdje sam bio”, “Prvak svijeta”, “Ja po kafanama”, “Sto sam dana pio” uz mnogo drugih zaraznih pjesama iz njegova bogatog višegodišnjeg opusa.

U povodu međunarodnog Dana žena, legendarni Željko Bebek vraća se u Koprivnicu. Ove subote dvorana koprivničke Gimnazije “Fran Galović” ponovno postaje prostor najbolje zabave u sjevernoj Hrvatskoj, a tim povodom dao je ekskluzivan intervju radijskom voditelju na Radio Dravi, Bojanu Horvatu koji ga je upitao kakav je osjećaj ponovno dolaziti u Koprivnicu:

– Jako se veselim s obzirom na to da su mi krasna sjećanja od prošlog mog nastupa u Koprivnici koji je bio stvarno fenomenalan i nakon kojeg smo se provodili u lijepom društvu. Sjećam se prekrasnog pjevanja s društvom i nadam se da će ovoga puta puno muškaraca povesti sa sobom svoju ljepšu polovicu i da ćemo ponovno zajedno pjevati.

Snimio Marko Posavec.

Kakav je osjećaj biti glazbenik kojeg obožavaju i na koncerte dolaze sve generacije?

– U ovako dugačkoj karijeri na početku si sretan što si poznat i popularan i što malo bolje zarađuješ. Poslije budeš sretan što imaš priliku stalno pjevati, a onda dođeš u poznije godine u kojima postaješ svjestan da si značajan dio ovoga svijeta, ja se time jako ponosim što pjevam za roditelje, njihovu djecu i djecu njihove djece – rekao je Bebek i nastavio:

– Zaista uživam i imam lijep repertoar koji svi vole čuti bez obzira na godine. Jako se radujem svakom koncertu. Posebno u ovom vremenu kada je moj glavni gost na pozornici ujedno moj sin kojeg mlađi dio publike jako voli. To je Zvone koji će i sada biti na mom koncertu u Koprivnici.

Snimio Marko Posavec.

Bojan Horvat upitao je Željka Bebeka i što koprivnička publika može očekivati na ovom koncertu:

– U svakom slučaju bit će jako vatreno s obzirom na to da imam pjesme koje publika voli slušati na tiho i pjevati sa mnom. Ovoga puta cijeli koncert svira i moj sin Zvone pa će uživati i oni najmlađi što je on standardni dio mog benda, a moj bend je najbolji bend u Hrvatskoj!

Željko Bebek je za kraj ostavio i lijepu poruku za svoje obožavatelje u Koprivnici i njihove goste, a podsjetio je i na Dan žena:

– Jako volim Koprivnicu i zbog toga dolazim ove subote uoči Dana žena te se radujem svima onima koji će taj dan iskoristiti da se pojave na koncertu. Lijepo ćemo se zabaviti!

Koncert Željka Bebeka održat će se u subotu, 7. ožujka s početkom u 20 sati u dvorani Gimnazije “Fran Galović” u Koprivnici.

zatvori