Četvrtak, 18. travnja 2024.

VIDEO Ostanite zdravi i u formi uz online treninge Sportskog centra Cerine

Budite FIT, perite ruke, čuvajte sebe i druge

U situaciji u kojoj smo primorani biti u svoja četiri zida, Sportski centar Cerine pokrenuo je treninge od kuće kako bi svi ostali zdravi i duhom pozitivni. Riječ je o online treninzima za sve polaznike Cerina i sve koji im se žele pridružiti.

Treninzi se održavaju svakog dana u 17 sati. Opis treninga i broj ponavljanja određenih vježbi nalazi se u opisu svakog videa. Kome vrijeme treninga ne odgovara, može naknadno trenirati uz snimku.

>> Treninge pratite na YouTube kanalu Bazena Cerine

Raspored treninga:

  • Ponedjeljak, 17:00 – Funkcionalni trening s rekvizitima ili bez njih
  • Utorak, 17:00 – Vježbe za umirovljenike – korektivno vježbanje
  • Srijeda, 17:00 – Funkcionalni trening s rekvizitima ili bez njih
  • Četvrtak, 17:00 – Junior fit – pilates za klince
  • Petak, 17:00 – Pilates
  • Subota, 17:00 – Pokretna igra uz priču – vježbe za mame i klince

“Cilj je da svi u novonastaloj situaciji lakše prebrodimo samoizolaciju i zatvoren prostor, bolje iskoristimo slobodno vrijeme, oslobodimo se stresa i budemo pokretljiviji i jači u borbi protiv virusa”, poruču iz Sportskog centra Cerine.

“Treninzi su prilagođeni svim dobnim skupinama, a ono na što smo mi stavili fokus jest pravilan pokret. Izvođenjem pravilnog pokreta dobivamo sve ostalo, a to je i ono najbitnije, bolje zdravlje i opće stanje organizma.”

Dojmove, pitanja i prijedloge možete ostaviti u komentaru na Facebook stranici Gradskih bazena Cerine. Na društvenim mrežama Cerina svakog dana možete pronaći video treninge.

“Budite FIT, perite ruke, čuvajte sebe i druge!”, poručuju iz Cerina.

zatvori