Petak, 26. travnja 2024.

Slaven Belupo gostuje u Zaprešiću: ‘Ništa nas ne bi trebalo iznenaditi’

Nakon poraza u prošlom kolu kod Lokomotive u Zagrebu, nogometaši Slaven Belupa sutra putuju malo zapadnije. U Zaprešiću ih čeka Inter, momčad koja je trenutno na devetom mjestu prvenstvene ljestvice sa šest bodova manje od Farmaceuta.

Evo kako je susret 26. kola Hrvatski Telekom Prve lige najavio trener Tomislav Stipić:

– Slijedi jedna teška, borbena utakmica, utakmica u kojoj se nadamo da će biti nogometa, da će biti borbe. No, to je ekipa za koju imam osjećaj da gata iz utakmice u utakmicu, pokušavaju na sve moguće načine, kroz razne sisteme doći do pobjeda i na to moramo biti spremni. Moramo se pripremiti, moramo biti izbalansirani i u dubini i u širini, po karakteru, mentalitetu, spremnosti i fokusiranosti igrača… Na to se pripremamo i ništa nas ne bi trebalo iznenaditi.

Stipiću će u ovoj utakmici biti na raspolaganju svi igrači, osim Etoundija i Radivojevića, no i oni se polako vraćaju.

– Situacija na ljestvici je od mog prvog dana u Koprivnici komplicirana. Ništa tu u HNL-u nije riješeno do zadnje sekunde. Mi se borimo za ostanak u ligi, imamo to sedmo mjesto koje branimo, koje bi nam u ovom trenutku bilo zadovoljavajuće, i da osvojimo Kup. To je naš cilj. Nemojte me krivo shvatiti, mi branimo tu poziciju, ali moramo napadati. Sutra idemo u Zaprešić, idemo napadati i definitivno idemo na pobjedu.

Utakmica Intera i Slaven Belupa na rasporedu je sutra s početkom u 15 sati u Zaprešiću. U dosadašnjim susretima ove sezone Inter je na domaćem terenu slavio s 3:1, a Slaven Belupo u Koprivnici s 3:0.

zatvori