Utorak, 23. travnja 2024.

Prognoza vremena za utorak, 31. ožujka

Promjenjivo oblačno, ujutro i prijepodne možda još ponegdje uz malo slabih oborina na granici kiše i snijega. Tijekom dana očekujemo djelomično razvedravanje ili barem sunčana razdoblja. Puhat će većinom slab sjeveroistočni vjetar, a temperatura ide do oko 8 stupnjeva.

U srijedu pretežno sunčano uz možda malo prolazne naoblake. I dalje će puhati slab sjeveroistočnjak. Zbog razvedravanja jutarnja temperatura spustit će se otprilike dva stupnja ispod nule pa će biti mraza, a najviša dnevna ide do 9 ili 10 stupnjeva.

U četvrtak sunčano i danju još malo toplije. Vjetar će dodatno oslabjeti i okrenuti na slab južni povjetarac. Jutarnja temperatura i dalje u minusu uz mraz, najviša dnevna oko 12 ili 13 stupnjeva.

Osim petka koji bi mogao biti malo oblačniji, prvi dani travnja donose nam puno sunca i svakim danom bit će sve toplije. Kiše i nekog jačeg zahlađenja zasad nema na vidiku.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori