Foto: Marko Posavec

U subotu promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Povremeno su mogući kiša ili pljuskovi, osobito prema kraju dana. U noći na nedjelju uz pad temperature oborine mjestimice mogu prijeći u susnježicu ili snijeg. U početku će puhati slab do umjeren jugozapadni vjetar, u drugom dijelu dana okrenut će na umjeren do pojačan sjeverni. Najviša dnevna temperatura oko 16 stupnjeva, u noći na nedjelju u znatnijem padu.

U nedjelju većinom oblačno uz moguće djelomično razvedravanje poslijepodne ili navečer. Tu i tamo još je moguće i malo oborina – kiše ili susnježice, u višim predjelima i malo snijega. Puhat će umjeren sjeverni vjetar koji će pojačavati dojam hladnoće. Jutarnja temperatura oko 1 do 2, najviša dnevna oko 5 ili 6 stupnjeva.

Od ponedjeljka će biti hladno uz sjeverni vjetar i temperature u minusu ujutro i navečer, danju između 2 i 5 stupnjeva u plusu. Oko utorka i srijede moguće je i nešto snijega, pa čak možda mjestimice i malo snježnog pokrivača. Temperature bi se za vikend trebale vratiti na vrijednosti primjerenije dobu godine.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.