Četvrtak, 25. travnja 2024.

Odgođena sva planirana događanja u koprivničkom muzeju i knjižnici, kino ostaje otvoreno

S obzirom na epidemiološku situaciju vezanu uz koronavirus, Muzej grada Koprivnice do daljnjega odgađa manifestacije i okupljanja i to temeljem odluke koprivničkog Stožera civilne zaštite o privremenoj odgodi održavanja svih manifestacija u zatvorenim prostorima na području grada.

U skladu s tom odlukom i Knjižnica i čitaonica Fran Galović odgađa sva događanja planirana do 22. ožujka. Odgađa se francuska pričaonica, digitalna subota, pričaonica za djecu predškolske dobi od 3 godine nadalje, predstavljanje knjige Nenada Raosa, predavanje Ivane Biočina, pričaonica za bebe i malu djecu do 3 godine i tržnica knjiga. No iz knjižnice poručuju da rade prema uobičajenom radnom vremenu i sve ostale usluge pružaju redovno.

S druge strane, projekcije filmova u Kinu Velebit i dalje se održavaju, ali su poduzete sve preventivne mjere zaštite od koronavirusa koje uključuju dezinfekciju prostora, zračenje kina, postavljen je dezinfekcijski pult, a za svaku projekciju prodavat će se maksimalno 50 ulaznica.

zatvori