Srijeda, 17. travnja 2024.

Obavijest o odgađanju predstave Bosanski lonac u Domu mladih

Prema preporuci Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije, a koja predlaže odgađanje svih javnih okupljanja u kojima sudjeluje više od 100 ljudi, odgađa se predstava ‘Bosanski lonac’ koja se danas trebala održati u Domu mladih u 20 sati.

Kupljene ulaznice vrijede za novi termin koji će biti objavljen naknadno, a povrat novca za kupljene ulaznice može se dobiti na prodajnim mjestima gdje su ulaznice kupljene.

“Sve građane molimo za razumijevanje, a o svim novostima u vezi promjene termina svih događanja u Domu mladih građani će biti pravovremeno obaviješteni”, poručuju iz Gradskog komunalnog poduzeća Komunalac.

GKP Komunalac zbog pojačanih mjera opreza do daljnjeg odgađa sva javna okupljanja u prostorima kojima upravlja, a u kojima sudjeluje više od 100 ljudi.

“Pozivamo građane da se pridržavaju preporuka Nacionalnog i Županijskog stožera civilne zaštite u vezi održavanja najvišeg higijenskog standarda kako bi mogućnost prijenosa zaraznih bolesti sveli na minimum”, poručuju iz Komunalca.

zatvori