Snimio Marko Posavec.
Sve je bliže početak natjecanja 4. Međužupanijske lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica u kojoj se natječe NK Tehnika Koprivnica. Buran zimski prijelazni rok Građevinari su odradili s puno promjena.

Prijelazni rok obilježila su dva odlaska na vratarskim pozicijama. Klub je tijekom siječnja napustio inače rezervni vratar Slaven Jarnec. On je pojačao redove trećeligaša Podravca iz Virja. Pomalo iznenađujuće sredinom veljače klub je napustio i prvi vratar, mladi Leo Kirin koji je otišao u redove četvrtoligaša Suhopolja.

S druge strane, klub je pojačao Vedran Vrhovec, 27-godišnji vratar koji je prošle jeseni branio boje đurđevačkog Graničara u 3. HNL Sjever.

No, kako u prvenstvo ne bi ušli sa samo jednim čuvarom mreže, Građevinari su doveli i drugog vratara. Riječ je o Tomislavu Stilinoviću rođenom 1998. godine.

Stilinović je prošao omladinske škole Sesveta i zagrebačkog Dinama. Nakon toga branio je boje Vinogradara i Segeste iz Siska. Posljednju sezonu, kako navodni pouzdani Transfermarkt, proveo je u njemačkom klubu Spfr. Schwaig.

Tko će biti “jedinica” Građevinara tek nam ostaje za vidjeti s obzirom na renome novopridošlog Stilinovića, ali i odličnu formu Vedrana Vrhovca.