Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Na Gradskoj tržnici u Koprivnici od jutros rade specijalizirane trgovine

Na Gradskoj tržnici u Koprivnici s radom su započele specijalizirane trgovine.

Od jutros tako rade čvrsti i zatvoreni objekti za prodaju hrane, higijenskih proizvoda, lijekova, veterinarsko-medicinskih proizvoda, poljoprivrednih proizvoda i hrane za životinje.

Pritom se svi moraju držati propisanih mjera, koje između ostaloga uključuju: strogu kontrolu stvaranja gužve, visoke mjere međusobnog udaljavanja trgovaca i kupaca te dezinficiranje prostora.

– Mole se građani koji dolaze na tržnicu da se pridržavaju uputa o mjerama zaštite, kao i uputa zaposlenika GKP Komunalca te održavaju međusobni razmak od najmanje dva (2) metra. Zbog zabrane, zeleni dio tržnice (stolovi) i dalje ne radi, no svježe proizvode poljoprivrednih proizvođača možete naći na Koprivnički plac online na Facebooku – izvijestio je Grad Koprivnica, a načelnica Stožera civilne zaštite grada Koprivnice Ksenija Ostriž dodala:

– Tamo su pripremljena sredstva za dezinfekciju. Isto tako, stavljene su zapreke te prostorom patroliraju komunalni redari. Zelene klupe neće biti otvorene za rad jer se ljudi zaborave pridržavati pravila razmaka kada obilaze stolove i kupuju.

zatvori