Četvrtak, 18. travnja 2024.

Unaprijedite svoju komunikaciju uz novu knjigu dvojice stručnjaka, poboljšajte poslovni i privatni imidž

Poznati marketinški stručnjak Kamilo Antolović i vodeći hrvatski stručnjak na polju interpersonalne komunikacije Nikša Sviličić knjigom 'Komunikacijske vještine' otvaraju horizonte učinkovitije komunikacije

Jasna i smislena komunikacija te prenošenje razumljivih poruka u današnjem vremenu prezasićenosti informacijama od ključne je važnosti za uspostavu kvalitetnih odnosa kako u radnom, tako i u privatnom okruženju.

Dobitnica je Barbara Kokot. Čestitamo! Upute smo vam poslali e-poštom.

Kako bi vam pomogli u nastojanju da vaša verbalna i neverbalna komunikacija bude što uspješnija i učinkovitija, marketinški stručnjak Kamilo Antolović i vodeći hrvatski stručnjak na polju interpersonalne komunikacije, ujedno i profesor na Sveučilištu Sjever – doc. dr. sc. Nikša Sviličić, sabrali su svoja znanja i praktična iskustva u sjajnu novu knjigu “Komunikacijske vještine”.

Knjiga je plod dugogodišnjeg rada i praktičnog iskustva u području informacijskih i komunikacijskih znanosti i predstavlja do sada najkompletniji prikaz iz te znanstvene discipline. Sadržaj knjige u kojoj se razmatraju komunikacijski teorijski modeli kroz prizmu svakodnevnih životnih i poslovnih situacija raspoređen je u četiri veća poglavlja (Komuniciranje – interpersonalna komunikacija, Verbalno i Neverbalno u interpersonalnoj komunikaciji te Javni govor i nastup, trema i strah) te jedno s podacima istraživanja interpersonalne komunikacije i separatom o govoru tijela.

Knjiga će stoga biti vrlo korisna profesionalcima, znanstvenicima i praktičarima, nastavnicima i studentima u područjima komunikologije, medija, odnosa s javnošću, kao i svima ostalima koje zanimaju ovi aspekti komuniciranja, a posebno onima koji žele poboljšati svoj poslovni ili privatni imidž te govornicima koji nastupaju u javnosti ili medijima.

Autori na vrlo zanimljiv i originalan način koriste teorijske pristupe i koncepte, koje pritom prožimaju vlastitim dugogodišnjim predavačkim i konzultantskim te poduzetničkim i govorničkim iskustvom u zemlji i inozemstvu. Struktura knjige postavljena je deduktivno, i to tako da se u prvim poglavljima obrađuju teme iz domene interpersonalne komunikacije u širem kontekstu, potom elementi verbalne i neverbalne komunikacije, da bi se u završnim poglavljima knjige elaborirali rezultati konkretnih istraživanja koja se temelje na praktičnim komunikološkim paradigmama te značenja pojedinih poruka govora tijela.

Knjigu koja na zanimljiv način spaja teorijske spoznaje s bogatim dugogodišnjim predavačkim, konzultantskim te poduzetničkim i govorničkim iskustvom autora moguće je kupiti izravno kod nakladnika: K&K Promocija, a sve upite možete poslati na na e-mail: [email protected] (cijena knjige je 124,00 kn).

 

zatvori