Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTONATJEČAJ #ostani doma i prijavi se na natječaj Volim svoju županiju

Hrvatska zajednica županija pokrenula je peti po redu fotografski natječaj ‘Volim svoju županiju’ kako bi ljubitelje fotografije potaknula da kroz objektive svojih fotoaparata zabilježe ono najbolje od županija u kojima žive.

Pozivaju se svi kreativci da prijave svoje najbolje fotografije koje uključuju zanimljivosti – ljude, životinje, znamenitosti, skrivene detalje pojedinih županija – u kombinaciji s prirodnim ljepotama, kulturnom i prirodnom baštinom s područja svih županija.

“S obzirom na preporučenu izolaciju zbog borbe protiv koronavirusa, pozivamo sve amaterske i profesionalne ljubitelje fotografije da se pridržavaju propisanih mjera te umjesto izlaska vani, pregledaju postojeće fotogalerije te do 15. svibnja prijave najbolje fotografije”, poručuju iz Hrvatske zajednice županija.

Dodaju da se radovi prijavljuju na službenoj internetskoj stranici Volim svoju županiju.

Svaki autor može poslati najviše tri fotografije, a osigurane su nagrade za najbolje u dvije kategorije – prema mišljenju stručnog žirija te za fotografiju s najvećim brojem prikupljenih lajkova unutar aplikacije “Volim svoju županiju”.

Pravo sudjelovanja u natječaju nemaju sudionici koji su u prethodnim natječajima od 2016. do 2019. godine osvojili jednu od nagrada za prvo mjesto u kategorijama fotografija s najviše lajkova i dijeljenja.

Sve informacije i pravila natječaja dostupni su ovdje.

zatvori