Četvrtak, 28. ožujka 2024.

NE PROPUSTITE Dan žena s Ritmom u Zrinskom! Čekaju vas ples, glazba i sjajna ponuda jela i pića

Proslavite Dan žena uz poseban program ‘S Ritmom u Zrinskom’! Čekaju vas ŠPK Ritam Koprivnica, brojni domaći bendovi i glazbenici, a sve će snimati VTV televizija.

Rezervirajte na vrijeme svoja mjesta za proslavu 8. marta koju će uveličati ŠPK Ritam i pokazati nam svoja plesna umijeća praćena brojnim poznatim domaćim glazbenicima: Quattro band, Vokalni sastav Olala, Cure iz Centra, Kraljevi, Lidija Rod, Franjo Barić, Darko Barić i Mirko Švenda Žiga, a koje će popratiti i snimati VTV Televizija Varaždin.

Ne propustite ovaj plesni i glazbeni spektakl i iznenadite svoju bolju polovicu!

Rezervirajte svoje mjesto na broj telefona 091/5555-260!

Cijena ulaznice je 150,00 kuna, a uključuje švedski stol, ručak finih delikatesa Grof pizzerije, neograničenu konzumaciju pića i bogat program pun plesa i glazbe.

Program će se održati u nedjelju, 8. ožujka s početkom u 14 satiugostiteljstvu Zrinski (Novi Brežanec 6, Koprivnica).

Poveznica na Facebook događaj

DAN ŽENA – S RITMOM U ZRINSKOM!

08.03. – Dan žena – “S RITMOM U ZRINSKOM!” uz SPK RITAM Koprivnica, brojne domaće bendove, glazbenike i VTV televiziju!

❤️🗓🎉🎈🎼🎻🎤💃
Rezervirajte vaša mjesta na vrijeme za proslavu 8.marta koju će uveličati ŠPK Ritam i pokazati nam svoja plesna umijeća praćena brojnim poznatim domaćim glazbenicima:

🎤🎻🎼Quattro band, Vokalni sastav Olala, Cure iz Centra, Kraljevi, Lidija Rod, Franjo Barić, Darko Barić i Mirko Švenda Žiga, a koje će popratiti i snimati VTV Televizija Varaždin.

🔽🔽🔽

Ne propustite ovaj plesni i glazbeni spektakl i iznenadite svoju bolju polovicu. ☎️☎️☎️Javite nam se na broj 091/5555-260.

*Cijena ulaznice je 150,00 kuna, a uključuje švedski stol, ručak finih delikatesa Grof pizzerije, neograničenu konzumaciju pića i bogati program pun plesa i glazbe s početkom u 14:00 sati – u nedjelju 08.03.2020. u ugostiteljstvu Zrinski (Novi Brežanec 6, Koprivnica) 🥂

Posted by GROF Pizzerija on Thursday, February 27, 2020

 

zatvori