Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Vozačica oduzela prednost prolaska na koprivničkom ‘crnom raskrižju’

Na koprivničkim prometnicama jučer su se dogodile tri prometne nesreće s materijalnom štetom.

O prometnoj nesreći koja se dogodila na koprivničkom ‘crnom raskrižju’ izvijestili smo jučer. Kako doznajemo od policije, do nesreće je došlo u 13.10 sati te ju je prouzročila 60-godišnjakinja koja je Audijem slovenskih registracija vozila Ulicom Stari Brežanec u smjeru raskrižja s Ulicom Braće Radić. Dolaskom do raskrižja oduzela je prednost prolaska Renaultu koprivničkih registracija kojim je u smjeru Trga dr. Tomislava Bardeka vozila 54-godišnjakinja. Tom prilikom došlo je do sudara automobila te su od siline udarca oba vozila odbačena na kolnik Ulice Ivana Sabolića. Protiv 60-godišnjakinje će biti pokrenut prekršajni postupak.

Još jedna nesreća se dogodila ujutro oko 6.50 i skrivio ju je 55-godišnji vozač koji je upravljao VW Passatom šibenskih registracija. Vozio je Dugom ulicom u smjeru raskrižja s Ulicom Frana Galovića gdje je oduzeo prednost prolaska Fordu koprivničkih registracija. Njime je u smjeru raskrižja s Marofskom ulicom upravljala 45-godišnjakinja. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju automobila, ali nitko nije ozlijeđen. Protiv vozača koji je prouzročio nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Do prometne nesreće je došlo i u koprivničkoj Ulici Josipa Vargovića. Tamo je 53 – godišnjakinja oko 11.40 na parkiralištu Opelom koprivničkih registracija prilikom nepropisne vožnje unazad udarila Mercedes koprivničkih registracija koji je vozio 23-godišnjak. Protiv vozačice će biti pokrenut prekršajni postupak.

 

zatvori