Subota, 20. travnja 2024.

Vozaču teretnog vozila iz prikolice ispali drveni otpadci koje je prevozio, na njih naletio drugi vozač

U Koprivnici su se jučer dogodile dvije prometne nesreće s materijalnom štetom, doznajemo od Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Do prve nesreće je došlo oko 9.55 na otvorenom dijelu između Križevačke ceste i raskrižja sa Starogradskom ulicom. Tamo su 39-godišnjaku koji je upravljao teretnim automobilom Mercedes i priključnim vozilom bjelovarskih registracija iz tovarnog sanduka na kolnik ispali drveni otpadci koje je prevozio. Na njih je naletio 44-godišnji vozač Mercedesa koprivničkih registracija. Protiv vozača teretnog vozila će biti pokrenut prekršajni postupak.

Druga prometna nesreća se dogodila oko 14.25 sati i skrivio ju je 50-godišnjak koji je teretnim vozilom Peugeotom zagrebačkih registracija vozio Ulicom Augusta Šenoe. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Ivana Meštrovića oduzeo je prednost prolaska Opelu koprivničkih registracija kojim je Ulicom Ivana Meštrovića u smjeru Kolodvorske vozio 29-godišnjak. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

zatvori