Petak, 29. ožujka 2024.

SPEKTAKL U KOPRIVNICI Voljenoj osobi za Valentinovo poklonite nezaboravan doživljaj: ulaznice za koncert legendarnog Željka Bebeka

Prepoznatljiva boja glasa, jedinstven karakter i neodoljiv šarm, Bebeka su obilježili kao jednu od najvažnijih i najutjecajnijih ličnosti glazbene scene, uz koju je vrhunska zabava na svakom nastupu zajamčena.

Željko Bebek, istinska živuća legenda, nepresušan je izvor hitova koji ne izlaze iz radijskog etera, bilo da se radi o kultnim evergrinima ili najnovijim zaraznim singlovima.

Bebekovu popularnost dodatno potvrđuju milijunski pregledi na YouTubeu njegovih aktualnih hitova, kao što su “Ono nešto naše”, “Gdje sam bio”, “Prvak svijeta”, “Ja po kafanama”, “Sto sam dana pio” uz mnogo drugih zaraznih pjesama iz njegova bogatog višegodišnjeg opusa.

U povodu međunarodnog Dana žena, legendarni Željko Bebek vraća se u Koprivnicu. Kako organizatori najavljuju, 7. ožujka dvorana koprivničke Gimnazije Fran Galović ponovno postaje prostor najbolje zabave u sjevernoj Hrvatskoj.

Ulaznice su u prodaji i kao takve predstavljaju idealan poklon boljoj polovici za Valentinovo.
Stoga, požurite na prodajna mjesta i osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme.

Ulaznice su dostupne na slijedećim prodajnim mjestima:

  • Koprivnica: Šareni dućan, Caffe bar Stefano, Calypso pub Koprivnica
  • Đurđevac: Gradska kavana
  • Ludbreg: Caffe bar Rondo
  • Križevci: Calypso cocktail bar

Ulaznice također možete kupiti u sustavu Eventim.hr i kod Eventim partnera (BP Petrol).

zatvori