Četvrtak, 25. travnja 2024.

DOLAZI HAJDUK Stipić o utakmici: Moramo odraditi posao do kraja, o Jeffrénu: Momak dobro radi, trenira, jako dobro se uklopio

'Svi se branimo, svi napadamo, jedan tim, jedna duša, 11 igrača, jedna zamisao, i to je to'

Nogometaši Slaven Belupa u subotu će na koprivničkom Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek – Apaš’ dočekati splitski Hajduk u susretu 22. kola Hrvatski Telekom Prve lige.

Trener Tomislav Stipić svjestan je kakav kvalitetan suparnik dolazi na koprivnički travnjak, ali nadahnuto je istaknuo kako vjeruje u svoju momčad i pobjedu:

– Očekujem da budemo još bolji, da obradujemo publiku koja će sutra doći u velikom broju. Stvarno se veselimo toj utakmici, s određenom dozom poniznosti, ali i očekivanja od nas samih. Mi moramo sutra izaći na teren, biti samopouzdani i odraditi posao do kraja, svih 90 minuta, stvarno se vratiti na one basics gdje kažemo: od prve minute ne želimo primiti gol, svi se branimo, svi napadamo, jedan tim, jedna duša, 11 igrača, jedna zamisao, i to je to.

Glavna vijest u Miškininoj ovog tjedna bio je dolazak Jeffrena Suareza, bivšeg igrača Barcelone. Evo što je o njemu rekao Stipić.

– Znate, mislim da svi igrači koji su u povijesti bili igrači Barcelone moraju imati određenu dozu poniznosti. Tako taj klub živi, tako taj klub odgaja svoje igrače, pogotovo one iz La Masije, nogometne škole. Bio sam tamo desetak dana, učio od Barcelone, bio u La Masiji, u prvom timu, u drugom timu… Osjetio sam dušu tog kluba. Zato taj momak, bez obzira na to što smo mi Slaven Belupo, a on iz Barcelone, dobro paše prema nama. Mislim da se jako dobro, iznenađujuće pozitivno, uklopio u naš tim. Fizički je u boljem stanju nego što sam očekivao, momak radi, trenira, nadam se da će sutra dobiti priliku da to pokaže našoj publici.

Trener Stipić u sutrašnjoj utakmici neće moći računati na suspendiranog Mikulića te na ozlijeđenog Radivojevića.

Utakmica počinje u 17:30. Blagajne i ulazi na stadion otvaraju se dva sata ranije, a podsjetimo i da su ulaznice za gostujuću tribinu rasprodane. Zbog utakmice od 16 sati za promet će biti zatvorena Ulica Mihovila Pavleka Miškine od raskrižja s Marofskom do raskrižja s Ulicom Frana Galovića.

zatvori