Subota, 20. travnja 2024.

FOTO Slaven Belupo s igračem manje minimalno poražen na Rujevici

Nogometaši Slaven Belupa u 21. su kolu Hrvatski Telekom Prve lige minimalni poraženi na gostovanju u Rijeci s igračem manje. Rezultat na Rujevici bio je 0:1, pišu službene stranice kluba.

Trener Tomislav Stipić u današnjem susretu nije mogao računati na kartoniranog Zirduma te na ozlijeđene Radivojevića i Etoundija, a u odnosu na sastav s Dinamom napravio je dvije promjene. Od prve minute na teren su istrčali Mikulić i Delić umjesto Zirduma i Lime.

Susret je prilikom otvorila Rijeka kada je Čolak u 3. minuti tukao pored gola. Odgovorio je Bačelić Grgić s druge strane, ali se rezultat nije mijenjao. Smirila se tada igra, a većih prilika nije bilo. Rijeka je povela u 33. minuti kada je Čolak zatresao mrežu za 1:0. Bio je to i rezultat poluvremena.

U nastavku susreta prva je zaprijetila Rijeka, ali udarac Raspopovića nije bio precizan. U 72. minuti Mikulić je nakon starta na Acostyju dobio direktni crveni karton. Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao te je Rijeka ostvarila minimalnu pobjedu nad našom momčadi.

U idućem kolu Slaven Belupo bit će domaćin Hajduku. Utakmica će se igrati u subotu s početkom u 15 sati.


9. veljače 2020. – 21. kolo Hrvatski Telekom Prve lige
Rijeka, Rujevica

NK Rijeka – NK Slaven Belupo 1:0 (1:0)

NK RIJEKA: Pandur – Tomečak (od 44. Raspopović), Escoval, Velkoski, Smolčić – Lepinjica, Halilović – Lončar (od 66. Acosty), Andrijašević, Gorgon – Čolak (od 88. Gorgon). Trener: Simon Rožman.

NK SLAVEN BELUPO: Filipović – Međimorec, Paracki, Mikulić – Bogojević (od 85. Brković), Glavčić, Kamber (od 63. Lovren), Bačelić Grgić, Goda – Krstanović, Delić (od 53. Lima). Trener: Tomislav Stipić.

Suci: Marko Matoc (Zaprešić), Borut Križarić (Čakovec), Goran Loparac (Sladojevci), Goran Pečarić (Zagreb)

VAR: Ivan Vučković (Zagreb)

AVAR: Igor Krmar (Zagreb).

Delegat: Ivan Vukojević (Zagreb)

Kontrolor: Branko Bajić (Split)

Strijelci: 1:0 Čolak 33′

Žuti karton: Lončar 11′, Čolak 40′, Lepinjica 55′ (Rijeka); Bačelić Grgić 53′, Glavčić 69′, Lima 90′ (Slaven Belupo)

Crveni karton: (Rijeka); Mikulić 72′ (Slaven Belupo)

(NK Slaven Belupo)

zatvori