Petak, 19. travnja 2024.

Prognoza vremena za subotu i nedjelju, 8. i 9. veljače

U subotu promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima, ujutro mjestimice uz maglu. Više vedrine očekujemo poslijepodne. Puhat će većinom slab jugoistočni vjetar, a temperatura ide do oko 7 stupnjeva.

U nedjelju promjenjivo do pretežno sunčano. Zapuhat će slab, potkraj dana i umjeren jugozapadni vjetar. Jutarnja temperatura oko -2, najviša dnevna do 10 ili 11 stupnjeva.

Ponedjeljak će biti izrazito vjetrovit, osobito prijepodne i sredinom dana kada jugozapadnjak može imati i olujne udare. Navečer vjetar u slabljenju. Bit će promjenjivo do pretežno oblačno, u drugom dijelu dana s mogućom kišom ili pljuskovima koji mogu biti praćeni i grmljavinom. Iznadprosječno toplo uz temperature do 14 stupnjeva.

Nešto kiše moguće je i u utorak, a više u srijedu kada očekujemo i pad temperature i kada postoji određena mogućnost da vidimo i pahuljice snijega.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori