Srijeda, 24. travnja 2024.

Prognoza vremena za četvrtak, 27. veljače

Djelomično do pretežno sunčano te uglavnom suho, mjestimice uz pokoji slabiji lokalni pljusak. Više oblaka očekujemo prema kraju dana, a u noći na petak moguće je i malo kiše. U prvom dijelu dana puhat će većinom slab sjeverozapadni vjetar, navečer umjeren jugozapadni, tijekom noći u jačanju. Najviša dnevna temperatura oko 10 stupnjeva.

U petak ujutro moguće je malo kiše. Tijekom dana promjenjivo do pretežno sunčano, eventualno mjestimice još uz koju kap kišice. U prvom dijelu dana puhat će jak sjeverozapadni vjetar, prema večeri u slabljenju. Jutarnja temperatura oko 5, najviša dnevna oko 8 do 10 stupnjeva.

U subotu u početku djelomično sunčano, kasnije sve oblačnije, ali bez kiše. Zapuhat će umjeren jugozapadnjak i nakon mraznog jutra poslijepodne će biti malo toplije. U nedjelju oblačno s kišom, prema kraju dana možda i susnježicom.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori