Nedjelja, 14. kolovoza 2022.
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan

IMAMO DOBITNICU Evo koga vodimo u kazalište na svjetsku uspješnicu ‘Sve o muškarcima’

Izvedite se na Valentinovo u kazalište! Predstava Teatra Gavran ‘Sve o muškarcima’ gostuje 14. veljače u Domoljubu, a portal Drava.info poklanja vam ulaznice!

Dvije ulaznice za predstavu “Sve o muškarcima” osvojila je Željka Zetović. Čestitamo!

U Domoljubu u petak, 14. veljače u 19:30 gostuje predstava Teatra Gavran “Sve o muškarcima”. Muški svijet u ovoj se priči razotkriva s puno humora i neočekivanih sukoba, dok svaki od glumaca igra po nekoliko različitih uloga. Radnja je smještena u današnji Zagreb, a pred nama prolaze prepoznatljivi suvremeni likovi s kojima se svaki gledatelj može lako poistovjetiti.

Mladena Gavran, koja je prošle godine režirala “Sve o ženama”, prihvatila se režije i ove predstave, odabravši za nositelje zahtjevnih uloga trojicu mladih nadarenih glumaca. U ovoj dinamičnoj predstavi, glumci su odlučili pružiti vam istinsko teatarsko zadovoljstvo propitujući krajnje granice glumačkog umijeća.

Brzi dijalozi te izmjena dramskih i humornih pasaža karakteristika su ovog teksta koji pruža velike mogućnosti za glumačke transformacije.

Ovaj tekst Mire Gavrana do sada je imao 18 kazališnih premijera diljem svijeta, od Rio de Janeira pa do Moskve. Ne propustite svjetsku uspješnicu, hit-komediju koja je samo u Pragu imala više od 500 repriznih izvedbi, a u Krakovu više od 400. Do sada je “Sve o muškarcima” vidjelo više od pola milijuna ljudi diljem svijeta.

Autor: Miro Gavran
Glume: Vedran Komerički, Tomislav Krstanović i Rade Radolović
Režija: Mladena Gavran
Asistent režije: Svebor Kamenski-Bačun
Kostimograf: Danica Dedijer
Scenograf: Dinka Jeričević
Scenski pokret: Tihana Strmečki
Oblikovanje svjetla: Mario Vnučec
Izbor glazbe i oblikovatelj tona: Neven Zebić
Šminka: Željka Horvat

Ulaznice po cijeni od 60,00 kuna možete rezervirati na email kultura@pou-kop.hr ili kupiti na blagajni Domoljuba radnim danom od 13 do 17 sati. Za kupnju 6 i više ulaznica ostvaruje se popust od 20%.