Četvrtak, 28. ožujka 2024.

IMAMO DOBITNIKE Igor Lumpert i Innertextures otvaraju ovogodišnje Glazbene večeri u Domoljubu

Ovogodišnji ciklus ‘Glazbene večeri u Domoljubu’ započinje glazbenom poslasticom za sve ljubitelje jazza. Portal Drava.info poklanja vam ulaznice!

Po dvije ulaznice osvojili su Tamara Dedić i Krunoslav Indir. Čestitamo! Upute smo vam poslali e-poštom.

Jazz sastav Igor Lumpert & Innertextures nastupa u koprivničkoj dvorani Domoljub u utorak, 11. veljače s početkom u 19 sati.

Igor Lumpert rođen je u slovenskom Novom Mestu. Nakon završetka studija u Linzu, prilikom čega je bio član nagrađivanog njemačkog sastava Sidewinders, nastavio je edukaciju u New Yorku na poziv Reggieja Workmana, jednog od najboljih kontrabasista današnjice (kojeg smo imali priliku slušati uživo u Koprivnici 2003. godine). Kao jedan od najboljih studenata dobio je stipendiju i odselio se u New York 2000. godine.

Nakon 18 plodnih godina tijekom kojih je Lumpert postao veoma poznat ne samo u New Yorku i Sloveniji već i diljem svijeta, 2018. godine objavio je album “Eleven”.

Igor Lumpert (saksofon), Masa Kamaguchi (kontrabas), Greg Ward (saksofon) i Kenny Grohowski (bubanj) na koncertu u Koprivnici predstavit će album “Eleven” koji je hvaljen od mnogih glazbenih kritičara.

Ulaznice po cijeni od 30,00 kn možete rezervirati na [email protected] ili kupiti na blagajni Domoljuba radnim danom od 13 do 17 sati. Cijena ulaznice za učenike, studente i umirovljenike iznosi 20,00 kn.

Igor Lumpert & Innertextures.
zatvori