Četvrtak, 18. travnja 2024.

SKUPŠTINA OLD TIMER KLUBA BICIKLIN Ištvan Krapinec: Nastavljamo s promocijom biciklizma i zdravog života

Članovi Old timer kluba Biciklin jučer, u subotu, održali su izbornu sjednicu skupštine kluba.

Predsjednica kluba Maja Ištvan Krapinec predstavila je članovima i gostima skupštine prošlogodišnje rezultate rada te najavila ovogodišnje planove i aktivnosti koje klub namjerava provesti.

– Plan rada kluba u 2020. godini je nastavak aktivnosti u promociji bicikla, biciklizma i zdravog života, popularizaciji Koprivnice kao najbiciklističkijeg grada u Hrvatskoj te nastavak suradnje sa sličnim klubovima u Hrvatskoj i inozemstvu – rekla je Ištvan Krapinec.

Dodajmo i da je najveća godišnja manifestacija u organizaciji kluba Festival biciklističke rekreacije Hrvatske koji se tradicionalno organizira početkom mjeseca lipnja.

Ištvan Krapinec zahvalila je članovima na doprinosu promoviranja biciklizma kao zdravog i aktivnog života u Podravini te promociji Koprivnice kao najbiciklističkijeg grada.

Podršku i zahvalu na dosadašnjim aktivnostima koje provode, nazočnima je uputio i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić.

– Old timer klub Biciklin je klub na koji smo jako ponosni i puno nam značite. Nema te manifestacije u gradu na kojoj niste sa nama, na kojoj ne pokazujete našu tradiciju i vodite nas u bogatu kulturnu prošlost, ali i ukazujete zašto je Koprivnica grad bicikala i koliko smo svi zajedno napravili da razvijamo biciklistički duh u našem gradu – istaknuo je Jakšić.

U ime Koprivničko-križevačke županije s nekoliko riječi zahvale obratio se i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Podsjetimo, Old timer klub Biciklin osnovan je u 21. veljače 2004. godine s ciljem da potiče, pomaže i razvija djelovanje ljubitelja oldtimera, tehničku kulturu, sport te aktivni i zdravi život u zajednici. Do sada su svojim aktivnostima i djelovanjem kao i rezultatima osigurali značajno mjesto na području rekreacije, edukacije, očuvanju tehničke baštine i promocije bicikla i biciklizma.

zatvori