Četvrtak, 25. travnja 2024.

IN MEMORIAM Preminuo Zlatko Šestak, čovjek čije se ime veže uz koprivničko hrvanje

S dubokim žaljenjem primili smo tužnu vijest, da nas je jučer u 76. godini života napustio Zlatko Šestak, čovjek uz čije se prezime veže i koprivničko hrvanje. Bio je trener, međunarodni hrvački sudac i sportski djelatnik. Odgojio je mnoge generacije, te izveo mnogu djecu na pravi put i od njih napravio ljude.

Ostavio je tugu i suze za svoju obitelj, ali i ponos u ljudima koji su ga poznavali. A, mnogi su ga poznavali. Od onih najmanjih, koje je naučio prve hrvačke zahvate i s kojima je svakodnevno dijelio sportsku sreću i tugu pa do onih s kojima je dijelio zajedničko prijateljstvo, uspjehe i neuspjehe.

Zlatko Šestak ostavio je neizbrisiv trag u razvoju koprivničkog hrvanja. Bio je jedan od onih entuzijasta zbog kojih mali sportovi i dalje žive. Ustrajnost, volju i predanost prenosio je na svakog s kim je dijelio sportski duh i zajedništvo. Njegovo će ime uvijek znati i spominjati svaki hrvač.

Nama, njegovim prijateljima nedostajat će, ali znat ćemo da negdje odozgo vidi sve… i dalje prati naše hrvanje kako ne bi zabravili sve ono što nas je naučio.
Zbogom i hvala, tvoji hrvači!

Posljednji ispraćaj bit će u ponedjeljak, 3. veljače, u 14 sati na Gradskom groblju ‘Pri Svetom Duhu’.

(Hrvački klub Podravka)

 

 

zatvori