Srijeda, 24. travnja 2024.

FOTO Prvostupnici Sveučilišta Sjever primili svoje diplome na svečanoj promociji

U Sveučilišnom centru Koprivnica Sveučilišta Sjever jučer su održane svečane promocije prvostupnika/prvostupnica i diplomanata Odjela za komunikologiju, medije i novinarstvo, Odjela za umjetničke studije i Odjela za ekonomiju.

Svečanoj promociji Odjela medijskog dizajna prisustvovao je i gradonačelnik Mišel Jakšić, koji se sa nekoliko riječi obratio okupljenima.

– Umjetnost je ta koja stvara emociju, koja stvara provokaciju, koja te tjera na razmišljanje i koja te tjera na traženje nečeg novog. Zato izuzetno cijenim ovaj put kojim ste vi krenuli te se veselim svim vašim rezultatima. Vi ste ta umjetnička nit koja ne dozvoljava da se naše društvo ne pretvori u strojeve i kompjutere, vi ste duša svake države i društva. Hvala vam na tome – poručio je između ostaloga u svome govoru gradonačelnik Jakšić novim akademskim članovima društva te im zaželio svu sreću i uspjeh u nadolazećim poslovnim i privatnim izazovima.

Svojom nazočnošću svečanu promociju, uz nastavnike, profesore i djelatnike Sveučilišta Sjever, uveličali su mnogobrojni roditelji, obitelji i prijatelji prvostupnika.

Tekst i foto: Grad Koprivnica.

zatvori