Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO Na humanitarnom koncertu ‘Tamburom do srca’ prikupljeno više od 10 tisuća kuna

Na humanitarnom koncertu pod nazivom ‘Tamburom do srca’ koji je sinoć održan u prepunoj dvorani Domoljub prikupljeno je 10.290 kuna.

Prikupljeni novac namijenjen je za kupnju patronažnog vozila kojim će se provoditi rana intervencija u organizaciji Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce.

Podsjetimo, Grad Koprivnica i Centar Podravsko sunce ovaj su tjedan obavijestili javnost da će uskoro početi s provođenjem rane intervencije u našem gradu. Riječ je o jednoj od najvažnijih socijalnih usluga za djecu s teškoćama u razvoju kao i za njihove obitelji ili skrbnike. Njome se pruža stručna, savjetodavna i poticajna pomoć djeci od samog rođenja pa do sedme godine života.

Prekrasnu glazbenu večer mnogobrojnoj publici priuštili su Tamburaši za dušu, OSDS, Cure iz centra, Mjesečina, Dangube, TS Lajk, Tamburaši bez imena te Anita Huđek i Saša Štefić.

U ime Grada Koprivnice koncertu su prisustvovali pročelnici Ana Mlinarić i Dario Jambrek te zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec koja se u pozdravnom govoru od srca zahvalila svima na podršci i donaciji.

zatvori