Utorak, 16. travnja 2024.

FOTO Frontalni sudar u Reki posljedica prelaska na suprotnu stranu kolnika, oba vozača ozlijeđena

Dvije su osobe ozlijeđene u frontalnom sudaru koji se u petak ujutro dogodio u Reki pored Koprivnice.

Prometna nesreća se dogodila oko 8:15 kada je 55-godišnji vozač Audija koprivničkih registracija prešao na suprotnu stranu kolnika u Ulici kralja Zvonimira. Prednjom stranom vozila udario je u prednju stranu osobnog automobila Hyundai koprivničke registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 66-godišnji vozač.

Obojica vozača su u nesreći ozlijeđena te im je u Općoj bolnici Koprivnica vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu. Točna kvalifikacija ozljeda bit će poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije kada će biti i podnesen odgovarajući pismeni nalog.

Dodajmo da se još jedna nesreća dogodila u Koprivnici dan kasnije. U subotu oko 23:10 u Ulici Miklinovec 23-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Mercedes koprivničke registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja osobni automobil je sletio van kolnika i udario u ukrasno stablo.

Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

zatvori