Četvrtak, 25. travnja 2024.

Dopunska izobrazba o održivoj uporabi pesticida u Koprivnici i okolnim općinama

Hrvatsko agronomsko društvo poziva korisnike sredstava za zaštitu bilja na dopunsku izobrazbu o održivoj upotrebi pesticida u cilju produženja roka valjanosti iskaznica za narednih pet godina.

U Hlebinama i Dubovici izobrazba se održava u ponedjeljak 17. veljače, u Koprivničkim Bregima u utorak 18. veljače, u Virju u srijedu 19. veljače, u Peterancu u petak 21. veljače, u Rasinji u ponedjeljak 24. veljače i u Drnju u utorak 25. veljače.

Informacije o svim izobrazbama mogu se dobiti u pojedinim općinskim uredima. Raspored na ovoj poveznici.

Nakon mnogih upita organizira se izobrazba i u Koprivnici: u Hotelu Podravina u srijedu 19. veljače u 17 sati, a prijave se primaju na tel. 091/8924-219.

Izobrazbe počinju u 17 sati. Predviđeno trajanje izobrazbe i polaganje ispita je tijekom istog dana.

Cijena dopunske izobrazbe iznosi 200,00 kn.

U cijenu je uključeno 5 sati izobrazbe, polaganje ispita i iskaznica.

Isti iznos polaznici mogu uplatiti prije izobrazbe Hrvatskom agronomskom društvu na IBAN: HR79 2340 0091 1100 2373 9, model: HR00, poziv na broj: OIB polaznika.

Uvjeti za dopunsku izobrazbu su završena osnovna izobrazba za održivu uporabu pesticida.

Potrebna upisna dokumentacija je preslika osobne iskaznice, preslika potvrde o položenom ispitu iz osnovne izobrazbe ili preslika iskaznice za sigurno rukovanje i primjenu pesticida, za korisnike koji nisu položili osnovnu izobrazbu putem Hrvatskog agronomskog društva i preslika svjedodžbe/diplome o stečenom obrazovanju ili drugog odgovarajućeg dokumenta, dokaz o uplati (kopija uplatnice ili potvrda o uplati preko internet bankarstva).
Dokumentacija se može predati na dan izobrazbe.

Za korisnike koji nemaju osnovnu izobrazbu o sigurnom rukovanju pesticidima primamo prijave za osnovnu izobrazbu za pesticide, u trajanju od 15 sati po cijeni 370,00 kn. Kontakt – Filip: 091/892-4219.

Više informacija možete doznati ovdje.

zatvori