Subota, 20. travnja 2024.

Uručene nagrade najboljim motociklistima i moto klubovima u 2019. godini

Hrvatski motociklistički savez i Moto klub Križevci su uz podršku Koprivničko-križevačke županije dodijelili nagrade i priznanja najboljim pojedincima, klubovima, organizatorima i motorističkim timovima za proteklu 2019. godinu.

Dodjeli nagrada je uz izaslanika Hrvatskog sabora Damira Felaka, križevačkog gradonačelnik Maria Rajna i čelnike križevačkog i nacionalnog moto saveza prisustvovao i koprivničko-križevački župan Darko Koren. On je čestitavši svim dobitnicima nagrada, naglasio da je motociklizam – snažno zastupljen u Koprivničko-križevačkoj županiji gdje je tradicija natjecanja vrlo duga sa sjajno organiziranim utrkama u Križevcima i Kozarevcu koje imaju i međunarodni karakter, zaključio je župan.

Priznanja su dodijeljena najboljim pojedincima, klubovima i timovima kao i organizatorima, sucima i ostalim pojedincima koji su pridonijeli motociklističkom sportu. Najbolji motociklisti godine su: Supermoto – Antonio Kossi (MCK Jaska), Skuteri – Danijel Koprić (MK Križevci), Oldtimeri – Andrija Rončević (MK Križevci), Međunarodne cestovne moto utrke – Martin Vugrinec (ŠK 1. HMK Zagreb), Cestovne moto utrke – Dario Horvat (ŠK 1. HMK Zagreb).

Nagrade za najbolje organizatore odnio je MK Križevci u dvije kategorije: Skuteri i Cestovne moto utrke dok je nagrade za klub godine MK Križevci dobio za Skutere, Cestovne moto utrke i Oldtimere. Dodijeljene su i nagrade za okoliš, za konstruktora godine, fair play i suce godine.

(Koprivničko-križevačka županija)

Foto: Prigorski.hr
Foto: Prigorski.hr
Foto: Prigorski.hr
Foto: Prigorski.hr
Foto: Prigorski.hr
Foto: Prigorski.hr
Foto: Prigorski.hr
Foto: Prigorski.hr
zatvori