Petak, 19. travnja 2024.

VIDEO Tragovi imaju novi singl: Ružmarin je priča o srodnoj duši i ljubavi života koje nisu uvijek ista osoba

Koprivnički glazbeni sastav Tragovi javnosti je predstavio novi singl, sedmi po redu, nazvan ‘Ružmarin’.

– Ovo je pjesma za koju smo izričito tražili da spot ima jaku i upečatljivu priču pa je zbog toga odabir pao na redatelja Marka Zeljkovića kojem su u spotu glumili profesionalni glumci Katarina Šestić, Vedran Dakić i Lino Brozić i koji su odradili odličan posao i iznijeli emociju koju pjesma ima – komentirali su Tragovi.

– Radnja video spota i tema pjesme su naizgled sretan par koji pronalazimo u svakodnevnom životu i muškarac koji pati za voljenom osobom. Većina nas je u životu srela osobu za koju može reći da je njena “srodna duša”, ali s tom osobom nikad nije ostvarila uspješnu vezu. Dok s druge strane sretnemo osobu koja nam postane “ljubav života” i s kojom želimo provesti cijeli život. Gledatelja cijelo vrijeme navodimo na krivo misleći da je osoba s kojom ona provodi vrijeme ta njena prava ljubav, a zapravo je to njena srodna duša dok je muškarac koji je čeka njena ljubav života.

Tragovi marljivo rade na svom albumu prvijencu, a u međuvremenu su izuzetno koncertno aktivni te pozornicu dijele s najvećim glazbenim imenima iz Hrvatske i regije kao što su Željko Bebek, Jole, Željko Joksimović i drugi.

 

 

Nedavno su nominirani za prvu regionalnu glazbenu nagradu MAC u kategoriji “Pop Numera Bend” te su od ukupno 60 nominiranih prošli u drugi krug i sada su izabrani među 15 najboljih gdje se bore za ovu prestižnu nagradu.

Singl je nastao u suradnji s agencijom Hamar Media. Na glazbi je radio Denis Dumančić, tekst je pisao Fayo, dok su za aranžman i produkciju zaslužni Marko Milatović i Vladan Popović Pop (Popmark studio), kao i za mix i mastering.

zatvori