Snimio Marko Posavec.
Rukometašica Podravka Vegete Tjaša Stanko u narednoj sezoni neće nositi Podravkin dres.

Mlada slovenska reprezentativka koja je u koprivnički klub stigla u srpnju prošle godine iz slovenskog Krim Mercatora, karijeru će nastaviti u francuskom Metz Handballu, potvrdili su na službenim stranicama Podravka Vegete.

– Zahvalna sam svima u RK Podravki na svemu što su mi pružili do sada te što su mi ponudili da ostanem i u narednoj sezoni dio nove ekipe. Iz mojeg dosadašnjeg iskustva mogu reći da se u Podravki radi vrlo kvalitetno, uvjeti rada su odlični, odnosi jednako tako, no kada dobijete ponudu od trenutno jednog od najboljih klubova Europe to je onda ponuda koja se teško odbija. Pred nama je još druga polovica sezone i sigurna sam da ćemo je uspješno privesti kraju. Što se tiče mojeg odlaska, odlučila sam u sljedećoj sezoni napraviti promjenu u svojoj karijeri te mi je želja zaigrati u jednoj od najjačih liga u Europi, a to ću imati priliku u Metzu – rekla je Tjaša.

Do kraja natjecateljske sezone pred Tjašom i ostalim Podravkašicama su utakmice EHF Kupa i hrvatskog Kupa te prvenstva Hrvatske.

Iz Rukometnog kluba Podravka Tjaši su poželjeli sve najbolje u nastavku karijere uz želju da joj klub i grad Koprivnica ostanu u lijepom sjećanju.

(RK Podravka)