Foto: NK Tehnika Koprivnica
Na pomoćnom terenu s umjetnom travom Gradskog stadiona ‘Ivan Kušek Apaš’ igrači Tehnike-Koprivnice održali su pod vodstvom trenera Tomislava Čikovića prvi trening na početku priprema za proljetni dio sezone.

Odazvalo se 20 od 23 igrača koji su na popisu prve momčadi. Nova lica su: Filip Busija (Vrbovec), Marko Radotović (Austrija), vratar Vedran Vrhovec (Graničar Đurđevac), Izraelci Rany Hamzey i Rani Mandow te Alen Furjan (Rudar Glogovac) i Mateo Kuzminski (Mladost Koprivnički Bregi).

Iz kluba su po završetku jesenskog dijela sezone otišli: Marko Švagelj (Drava Novigrad Podravski), Slaven Jarnec (Podravac Virje), Domagoj Hlevnjak (Močile), Roberto Jandrašec (Radnik Križevci), Tomislav Vrbančić (Tomislav Sveti Ivan Žabno) i Matija Ritoša, koji je zbog zdravstvenih problema završio karijeru.

Uoči treninga održan je sastanak momčadi i predstavnika Uprave kluba na kojem se nazočnima obratio predsjednik kluba Igor Bajalica. On je naglasio kako su u nastavku sezone ciljevi plasman u sredini ljestvice Četvrte nogometne lige ‘Bjelovar-Koprivnica-Virovitica’ i ulazak u finale Kupa Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije.

Suparnik u četvrtfinalu Kupa je Mladost iz Kloštra Podravskog, koja brani naslov, a utakmice se igraju 1. i 15. travnja.

(NK Tehnika Koprivnica)