Utorak, 23. travnja 2024.

FOTO Slaven Belupo u prijateljskoj utakmici pobijedio slovenski Aluminij, u nedjelju dolazi Győr

Nogometaši Slaven Belupa u prijateljskoj su utakmici odigranoj danas na koprivničkom Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek – Apaš’ slavili protiv slovenskog Aluminija rezultatom 4:2. Golove su postigli novopridošli Šego te Bačelić Grgić, Krstanović i Lima.

Slijedi izvještaj s nk-slaven-belupo.hr:

“Današnju utakmicu bolje su otvorili gosti. Imali su jednu veliku priliku, ali je Ježina odličnom reakcijom spasio svoja vrata. Nakon uvodnih desetak minuta naša je momčad preuzela konce igre. Bogojević je opasno zaprijetio snažnim udarcem u 12. minuti, a Slaven je u vodstvo došao šest minuta kasnije. Nakon jednog kornera najbolje se u šesnaestercu snašao Šego i zakucao loptu u mrežu za 1:0. Nastavila se dominacija Plavih i nakon vodstva što se isplatilo u 33. minuti kada je Bačelić Grgić sam izašao pred vrata Aluminija i mirno zabio za 2:0. Gosti su rezultat na 2:1 smanjili u sudačkoj nadoknadi prvog dijela preko Živkovića.

Nastavak susreta donio nam je još tri pogotka. Krstanović je u 72. minuti bio precizan iz jedanaesterca za 3:1, a samo tri minute Marinšek je lijepo zabio iz slobodnog udarca za 3:2. Do kraja utakmice naša je momčad još jednom poentirala. Nakon precizne asistencije Lulić, konačnih 4:2 postavio je Lima. Valja istaknuti slobodan udarac Glavčića koji je odsjeo na gredi.”

Posljednju pripremnu utakmicu uoči početka proljetnog dijela prvenstva i susreta s Dinamom na domaćem stadionu Slaven Belupo igrat će sutra protiv mađarskog Győra. Prvotno zakazana za 18, utakmica će početi u 16 sati na “Apašu”.

Koprivnica, Gradski stadion Ivan Kušek – Apaš, 25.01.2020.
Prijateljska utakmica:
NK Slaven Belupo – NK Aluminij 4:2 (2:1)
SLAVEN BELUPO: Ježina– Međimorec (od 46. Zirdum), Paracki (od 77. Mikulić), Radivojević (od 46. Soldo) – Bogojević (od 74. Lulić), Glavčić (od 74. Kamber), Bačelić Grgić (od 77. Vrljičak), Lovren (od 46. Brković), Goda (od 74. Delić) – Šego (od 46. Etoundi), Krstanović (od 74. Lima). Trener: Tomislav Stipić.
ALUMINIJ: Kovačić – Vrdoljak, Pantalon, Kontek, Petrović – Vrbanec, Marinšek, Matjašić – Klepač, Živković, Jakšić. Još su igrali: Janžeković, Ljubec, Petek, Čermak, Pečnik, Leko, Flakus, Mesarić, Jauk. Trener: Slobodan Grubor.
Strijelci: 1:0 Šego 18′, 2:0 Bačelić Grgić 33′, Živković 45′, 3:1 Krstanović 72′, 3:2 Marinšek 75′, 4:2 Lima 86′
Suci: Dergez, Mađerić, Iveljić, Matočec

(NK Slaven Belupo)

zatvori