Petak, 29. ožujka 2024.

Županijski SDP i HSS zadovoljni rezultatima izbora, Kešer: Političari u županiji su postali umorni, vrijeme je za promjene

Čelnik županijske organizacije SDP-a Koprivničko-križevačke županije Mladen Kešer i predsjednik županijskog HSS-a Mario Švegović održali su konferenciju za medije na kojoj su se osvrnuli na izborni rezultat koji je novoizabrani predsjednik Zoran Milanović postigao u Podravini i Prigorju.

Milanovićeva kampanje je u našoj županiji bila precizna, korektna i pristojna, ističe Mladen Kešer dok je HSS-ov županijski čelnik Mario Švegović istaknuo važnost zajedništva i koalicije svih opozicijskih stranaka koje su dale potporu predsjedničkom kandidatu ljevice.

– Ovaj rezultat je pokazatelj da samo kao zajednička opozicija možemo potaknuti promjene. Vjerujem da će tako biti na predstojećim parlamentarni i lokalnim izborima – rekao je Švegović.

Poručuju da će Zoran Milanović biti predsjednik svih građana koji će zagovarati otvorenu Hrvatsku iz koje mlade obitelji neće iseljavati.

– Očekujem da predsjednik zagovara seljaka, radnika, obrtnika, poduzetnika i da zagovara onu pravu čvrstu Hrvatsku koja će stvarati dodanu vrijednost i ovdje u Koprivničko-križevačkoj županiji – istaknuo je Kešer.

Građani Koprivničko-križevačke županije pokazali su da žele ići putem socijaldemokracije, zaključuje Kešer i najavljuje koalicijsku suradnju s HSS-om i partnerima na predstojećim parlamentarnim izborima.

– Političari su u našoj županiji postali umorni, a ako si umoran ne možeš dati nova rješenja. Zato je vrijeme za promjene. Prema tome, ove godine će SDP sa svojim partnerima dati jasan smjer i program kretanja Koprivničko-križevačke županije i jedinica lokalne samouprave.

Zaključno, Kešer poručuje da je spreman kandidirati se za župana Koprivničko-križevačke županije ako dobije potporu svoje stranke i koalicijskih partnera.

zatvori