Utorak, 23. travnja 2024.

Overflow izborio čak tri nominacije za nagradu Rock&Off, među nominiranima i sastavi u kojima sviraju Vojkan Jocić i Marko Lucijan Hraščanec

Koprivničko-varaždinski pop punk rock sastav Overflow izborio je čak tri nominacije za glazbenu nagradu Rock&Off, a među nominiranima su i sastavi u kojima sviraju Koprivničanci Vojkan Jocić i Marko Lucijan Hraščanec.

Riječ je o nezavisnoj novinarskoj nagradi koja se dodjeljuje u deset kategorija. Overflow je nominiran u čak tri: za pjesmu godine, nagradu publike i istoimenu Rock&Off nagradu.

Podsjetimo, Overflow se prošle godine, nakon šest godina diskografske stanke, vratio na glazbenu scenu. Početkom studenoga svjetlo dana ugledala je nova trilogija singlova uz prateće videospotove: From My Lips – Dim – Words. Upravo je posljednja, Words, nominirana u kategoriji za pjesmu godinu.

Među nominiranima i ove se godine našao sastav Chui u kojem svira i Koprivničanac Vojkan Jocić. Chui je nominiran u kategorijama Album godine (Iz kapetanovog dnevnika), Koncertni izvođač godine, Jazz&Off te Nagrada publike.

Dodajmo da je jednu nominaciju, u kategoriji Pop&Off, dobio sastav U pol’ 9 kod Sabe u kojem Koprivničanac Marko Lucijan Hraščanec svira gitaru i saksofon. Producenti njihovog novog albuma ‘Sve je ovo igra’ su još dvojica Koprivničanaca – Marin Hraščanec i Konrad Mulvaj.

Pobjednici druge Nezavisne novinarske nagrade Rock&Off bit će proglašeni 30. siječnja na završnoj svečanosti u zagrebačkoj Tvornici kulture.

zatvori