Četvrtak, 28. ožujka 2024.

PROMETNI PREKRŠAJI Pijani vozači ostali bez pozamašne svote novca, a jedan završio i u zatvoru

Na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici dovedeno je nekoliko vozača koji su u petak počinili prometne prekršaje.

Tako je 31-godišnjak u 23:30 u Gabajevoj Gredi sjeo za volan pod utjecajem alkohola od 1,53 promila. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 10.200 kuna. Također mu je zabranjeno upravljanje motornim vozilima B kategorije na četiri mjeseca.

U Gabajevoj Gredi je prekršaj počinio i 33-godišnji vozač koji je oko 20:30 sati vozio pod utjecajem alkohola od 1,52 promila. On je na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Koprivnici kažnjen kaznom zatvora od pet dana i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije na četiri mjeseca. Vozač je predan u bjelovarski zatvor.

Na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici doveden je i 41-godišnjak koji je oko 19 sati počinio prekršaj u Ulici Petra Preradovića u Đurđevcu. On je vozilom upravljao pod utjecajem alkohola od 1,11 promila. Vozač će tako u državni proračun morati uplatiti 8100 kuna, a zabranjeno mu je i upravljanje vozilima B kategorije devet mjeseci.

zatvori