Petak, 19. travnja 2024.

PROMETNE NESREĆE Pijani vozač u Koprivnici oduzeo prednost na raskrižju, u Lepavini vozač pobjegao s mjesta nesreće

Dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama zabilježene su minulog vikenda.

Jedna nesreća se dogodila u Koprivnici. Tamo je u petak oko 18 sati 38-godišnji vozač Peugeota koprivničkih registracija vozio u smjeru Ulice Ivana Sabolića. Bio je pod utjecajem alkohola od 0,61 promila te je dolaskom do raskrižja s Ulicom braće Radić oduzeo prednost prolaska Fordu koprivničkih registracija. Fordom je u smjeru Ulice dr. Željka Selingera upravljala 38-godišnja vozačica. Peugeot je prednjim dijelom udario u bočnu stranu Forda te je njegova vozačica zadobila tjelesne ozljede o kojima će se znati više po zaprimanju liječničke dokumentacije. Protiv 38-godišnjeg vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.

Još jedna nesreća s ozlijeđenom osobom zabilježena je u Lepavini. Tamo je subotu poslijepodne oko 17:30 53-godišnjak vozio VW koprivničkih registracija. Dolaskom do raskrižja njegovo je vozilo sletjelo s kolnika u odvodni kanal te je udarilo u betonski dio dvorišne ograde. Tom prilikom ozlijeđena je 50-godišnja putnica u automobilu.

Kako doznajemo od policije, vozač je nakon što je prouzročio prometnu nesreću napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen. Protiv njega će po zaprimanju liječničke dokumentacije o ozljedama putnice biti podnesena odgovarajuća pismena.

zatvori