Petak, 19. travnja 2024.

Prijavite se u programe osposobljavanja za atraktivna zanimanja – Pučko otvoreno učilište Koprivnica upisuje nove polaznike

Osposobite se za jedno od atraktivnih zanimanja

Pučko otvoreno učilište Koprivnica upisuje u atraktivne programe osposobljavanja za knjigovođe, masere i voditelje agroturističkog gospodarstva.

Financijsko-knjigovodstvena znanja danas su nužna praktički svakome. Program za knjigovođe namijenjen je svima bez obzira na to jeste li početnik ili želite proširiti znanja.

Program za masera naučit će vas koristiti svoje ruke kako biste u ovom užurbanom svijetu nekome pomogli.

Ilustracija / pixabay.com
Želite se baviti agroturizmom? Saznajte kako to raditi najbolje kroz program osposobljavanja u Pučkom otvorenom učilištu Koprivnica.

Program za voditelja agroturističkog gospodarstva namijenjen je svima, bez obzira na to jeste li već vlasnik poljoprivrednog gospodarstva ili ga namjeravate otvoriti. Program će vam omogućiti da saznate kako turistima ponuditi seoski ugođaj, kako dodatno zaraditi prodavajući svoje proizvode, kako urediti prostor i okućnicu, koji su moderni načini oglašavanja, kako voditi poslovne knjige i još mnogo toga.

Predavači u programima su ugledni stručnjaci u svojim područjima. Početak nastave planiran je za kraj siječnja / početak veljače 2020. Sve potrebne informacije možete dobiti u POU Koprivnica na brojeve telefona 621-106 i 240-307 te na e-mail [email protected].

Foto: POU Koprivnica
zatvori