Četvrtak, 25. travnja 2024.

Pijan i bez vozačke skrivio dvije prometne nesreće i s obje pobjegao s mjesta događaja

U Rasinji je isti vozač jučer počinio dvije prometne nesreće s materijalnom štetom i nakon obje pobjegao s mjesta događaja.

Trgom Svetog Križa oko 21:10 sati 27-godišnjak je prije položenog vozačkog ispita upravljao VW koprivničkih registracija. Zbog nepropisnog kretanja retrovizorom je udario retrovizor Renaulta koprivničkih registracija kojim je iz suprotnog smjera dolazila 42-godišnja vozačica. Nakon što je prouzročio nesreću vozač je napustio mjesto događaja, ali tu nije kraj.

U Ulici Andrija Palmovića, također u Rasinji, prilikom skretanja na parkiralište bočnom stranom VW udario je propisno parkiranu Škodu koprivničkih registracija. Ostavio je svoje vozilo i pješice napustio mjesto događaja. Pronađen je naknadno, te mu je vađenjem krvi i urina u koprivničkoj bolnici izmjereno 1,34 promila alkohola u krvi. Smješten je u posebne prostorije policije do otrježnjenjenja.

Dodajmo da se još jedna nesreća s materijalnom štetom dogodila jučer oko 11:40 sati na cesti Koprivnički Bregi – Jeduševac. Tamo je 27-godišnjak koji je vozio VW varaždinskih registracija uslijed neprilagođene brzine vozilom sletio van kolnika u odvodni kanal.

zatvori