Foto: RK Podravka
Rukometašica Podravka Vegete Dijana Mugoša produžila je suradnju s RK Podravkom. Novi dvogodišnji ugovor potpisala je danas u prostorijama kluba.

Nakon potpisivanja, istaknula je kako joj je drago što je s klubom našla zajednički jezik i što ostaje u Koprivnici. “Moja želja je da imam kontinuitet igara za jedan klub, a smatram da mi je Podravka pun pogodak za to. Uvjeti za igru i treniranje su vrhunski te se nadam da ćemo do kraja ove sezone postići velike uspjehe, a s dobrim igrama nastaviti i u nadolazećim sezonama. Također, Podravka Vegeta mi omogućava igranje europskih natjecanja što mi je vrlo bitno”, dodala je Mugoša.

Dijana je istaknula i da se u Koprivnici osjeća dobro, zadovoljna je atmosferom u ekipi, a za trenera Saračevića ima samo riječi hvale.

Osim što igra u Koprivnici, Dijana je reprezentativka Crne Gore s kojom je nastupila na Svjetskom prvenstvu u Japanu. Mugoša je u Koprivnicu stigla na početku ove sezone te se na lijevom krilu pridružila Korini Karlovčan. Prije dolaska u Podravku igrala je u Slovačkoj za ekipu Iuventa Mihalovce s kojom je osvojila Kup i prvenstvo.

(RK Podravka)