Četvrtak, 25. travnja 2024.

NK PODRAVAC VIRJE: Dolasci, odlasci i ciljevi u proljetnoj polusezoni

Zimska stanka je iza nogometnih klubova i svi trećeligaši su počeli sa zimskim pripremama, pa tako i Podravac iz Virja.

Virovci su prošle godine postali trećeligaši i zasad su deveta momčad na trećeligaškom sjeveru. Odličan početak sezone i jako loš kraj rezime je njihove jeseni.

Kako bi poboljšali svoj plasman, trener Valentin Knapić svojim je dečkima nametnuo jak tempo treniranja, pa su tako proteklog vikenda u dva dana trenirali čak četiri puta.

Ovoga vikenda očekuje ih i prva prijateljska utakmica, u subotu kod četvrtoligaša Suhopolja. Nakon toga slijede im utakmice protiv Tehničara iz Cvetkovca, Tomislava iz Drnja, Tehnika-Koprivnice i generalka protiv jakog zagrebačkog trećeligaša Vrbovca.

Što se tiče igračkog kadra, Virje su napustili vratar Jasmin Ramaj koji se vratio u juniore/B momčad Slaven Belupa i domaći dečko Sabolić.

U rubrici dolazaka zasad su upisana dva imena. Vratara Ramaja zamjenio je Slaven Jarnec iz Tehnika-Koprivnice, a pojačanje na lijevom beku bit će Antun Šokec pristigao iz Tehničara iz Cvetkovca.

Pričalo se kako bi klub mogli napustiti vratar Vlašiček i Šklebar, no iz izvora bliskih klubu saznajemo kako će obojica ostati na istoj adresi.

Također, iz redova Virovaca poručuju kako su mogući i odlasci i dolasci te kako će čistu sliku igračkog kadra imati krajem idućeg tjedna.

Proljetni cilj Podravca je da čim prije osigura ostanak i mirno plovi sredinom prvenstvene tablice trećeligaša što je i realnost s obzirom na jačinu kadra i odličnu infrastrukturu kluba.

zatvori